Royal Mess


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Prince Alexander Baptiste Xavier de Bois

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Prince Alexander Baptiste Xavier de Bois op ma okt 19, 2015 7:24 pm

Naam: Alexander Baptiste Xavier de Bois
Leeftijd: 27
Uiterlijk: Onze donkerblonde jongen paradeert zijn koninkrijk door met een chronisch bitchface. Onder zijn groenblauwe ogen prijken dagelijks wallen die tot in de hemel rijken en zelf zegt hij vaak dat dit komt omdat God het niet kon laten iets van zijn meesterwerk achter te houden. Zijn kapsel wisselt met de dag, maar meestal komt er aardig wat vet en een kam bij kijken. Is dit niet het geval, dan heeft onze blonde schone een verzameling nonchalant naar links geschoven lokken op zijn hoofd liggen. Zijn kaaklijn - die absoluut noemenswaardig is - is het grootste deel van de tijd bedekt met de stoppels van iemand die te druk is om zich ook nog te scheren. (Dit is waar, maar mocht hij zijn gezicht mooier vinden zonder stoppels, dan zou hij daar echt wel tijd voor nemen.) Zijn snor scheert hij echter wel regelmatig, want Alexander zou nooit de kans willen lopen dat de aandacht afgeleid zou zijn van zijn volle lippen.
De lieveling is niet per se breed, maar wel gespierd en steekt dit gespierde lichaam doorgaans in pakken en spierwitte overhemden. Aan zijn voeten draagt hij bij voorkeur alleen gloednieuwe en peperdure herenschoenen en aan zijn duim draagt hij een zilveren ring. Deze ring, echter, is niet genoeg want sinds kort prijkt er aan zijn hand ook nog een trouwring. Zijn (nu nog zilveren, maar spoedig gouden) kroon draagt hij regelmatig en met trots.
Voor iemand die redelijk vaak buiten te vinden is, is Alexander behoorlijk bleek en hij zou liegen als hij dit vervelend zou vinden. Nee, Alexander is over het algemeen erg tevreden met zijn eigen uiterlijk. Hij is van mening dat zijn 1,86 meter, zijn witte huid en zijn redelijk gespierde bouw genoeg autoriteit uitstralen om zijn tegenstanders de mond te snoeren. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het in ieder geval genoeg om menig vrouw voor hem te laten vallen.
Karakter: Alexander is een lul. Mocht hij ooit een Lexa account nemen, dan moest hij de hele boel bij elkaar liegen. (Of wellicht zou dit niet nodig zijn en zijn de dames na zijn foto en titel 'Prins' al verkocht. Ik raad ze aan om toch maar verder te lezen.) De lieve schat heeft namelijk een groot gebrek aan goede eigenschappen. Hij is allerminst loyaal, sympathiek of vriendelijk en hecht geen waarde aan vriendschappen of andere onderlinge relaties anders dan lichamelijke. Zouden we zijn Lexa profiel toch naar waarheid willen invullen, dan zou hij vol trots invullen dat hij een doorzetter is, dat hij niemand in zijn weg laat staan en pas stopt als hij heeft wat hij wilde. Dit is de waarheid, maar of dit positief is, is anders. Zijn 'doorzettingsvermogen' resulteert regelmatig in de dood van anderen. Mede dankzij zijn opvoeding, is Alexander niet vies van een beetje bloed en ziet hij de grap wel in van een beetje pijn. Of veel pijn, van anderen bijvoorbeeld. Maar we zijn er nog niet. In Alex zijn wereld is hij absoluut niet de slechterik. Gaan er dingen fout, dan is dit zeker niet zijn schuld. Sterker: hij is het slachtoffer. Aangezien Alexander er heilig van overtuigd is dat hij de rechtmatige erfgenaam van de troon is, leeft hij naar het idee dat zijn wil wet is. Zij die hem niet gehoorzamen, begaan een grote fout en hen wacht een straf. En nee, denk maar niet dat je er met stokslagen vanaf komt. Geef je Alexander de kans om een straf uit te delen, dan zou ik maar snel afscheid nemen van het dierbaarste persoon of bezit in je leven (zelfs - of nee, juist - als dit een lichaamsdeel is).
Alexander is zwak voor de aandacht. Zeker vrouwelijke aandacht. Het liefst zou hij hebben dat het hele land over hem zou praten op een positieve manier, maar sinds de geschiedenis ervoor heeft gezorgd dat dit een onhaalbaar doel is, neemt hij genoegen met de angst waarmee inmiddels over hem gesproken wordt. Zij die slecht spreken krijgen een enkeltje death row of eindigen zonder kapitaal en zonder handen (of tenen, voeten, edele delen, oren, tongen, en noem maar op) in de goot.
Geschiedenis: Als klein kind heeft Alexander weinig meegekregen van de groeiende onrust in het land onder heerschappij van zijn familie. Hongersnoden, kindersterfte, armoede. Veilig achter de muren van paleis de Bois was Alexander afgeschermd van het drama in het koninkrijk dat hij zou erven. De jongen die voor niemand enige vorm van affectie kon tonen, had een uitzonderlijk slechte band met zijn moeder. De vrouw was zich al snel bewust van het feit dat ze een monstertje had gecreëerd en probeerde dit monstertje met alle macht in toom te houden. Toen Alexander op elfjarige leeftijd door kreeg waar de vrouw mee bezig was, ging hij door het lint en sloopte hij zijn moeders slaapvertrek met alle kracht die hij in zich had. Dit leverde hem meerdere straffen en trainingen op en resulteerde erin dat zijn vader besloot de jongen eens wat discipline bij te brengen. Alexander zou in training gaan bij de wachters en zou hierbij geen speciale behandeling mogen verwachten. Zo geschiedde en de jonge Alexander kwam vaker dan niet thuis met blauwe plekken, schaaf- en vleeswonden en hier en daar een gekneusd bot. Hij haatte ieder moment van zijn training, maar zette door en hield zich sterk. Het jongetje werd een man met een volledige beheersing van praktisch iedere spier in zijn lichaam en hoewel iedereen dacht dat hij vrede had gesloten met het hele gedoe en daarmee met zijn moeder, koesterde hij nog altijd wrok jegens haar. Het was dan ook om die reden dat hij geen enkele traan liet toen de vrouw op 54 jarige leeftijd overleed aan een of andere schrikwekkende ziekte. Alexander, toen zeventien, stond naast haar bed met een schuine grijns rond zijn lippen en fluisterde de trut een goede nachtrust toe.
Verdere verhalen over zijn leven zouden gaan over het versieren van vrouwen, de feestelijkheden in zijn slaapkamer (of een willekeurig andere plek, hem om het even) en zijn dronken avonturen. Deze verhalen zouden echter allemaal op elkaar lijken en weinig interessant zijn. Zijn leven werd pas weer interessant toen het snertjong van zijn vader te horen kreeg dat hij zou gaan trouwen. Alexander had zijn leven lang gekotst op het idee van een huwelijk en had dan ook afkeurend gereageerd op het nieuws. De lieverd kon helaas niks inbrengen tegen de wil van de koning en zo was het dat hij werd uitgehuwelijkt aan de schone Elizan.
Familie: Alexander heeft een grote familie met belachelijk veel zijtakken. Zijn vader is de koning en Alex zal hem opvolgen zodra de man zijn laatste adem heeft uitgeblazen. Daarnaast zijn Flynn en Merilyn neef en nicht van Alex.
Relaties: Officieel is de lieverd beloofd aan Elizan, maar die belofte komt niet uit hemzelf en dus zou het oneerlijk zijn om te verwachten dat hij zich gaat beperken tot zijn roodharige popje.
Status: Adel. Prins, wel te verstaan.

Spoiler:
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum