Royal Mess


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Roselle Sinnett

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Roselle Sinnett op ma okt 19, 2015 6:41 pm

Naam: Roselle Olivia Sinnett
Leeftijd: 18
Uiterlijk: Roselle heeft rossig blond haar, grote blauwgroene ogen en een heleboel sproetjes. Ze is ongeveer 1,75 en ik weet niet wat ik nog meer over haar uiterlijk kan zeggen dus bekijk de foto maar.
Karakter: Roselle is altijd vrolijk, optimistisch, denkt altijd aan een "happy end" en is eigenlijk ontzettend naïef. In haar enthousiasme denkt ze eigenlijk alleen aan zichzelf en hoe zij haar leven zo sprookjesachtig mogelijk maakt, en daardoor vergeet ze wel eens goed om zich heen te kijken. Ze is erg goedgelovig en vertrouwt blindelings. In het algemeen komt ze over als een lief, maar niet heel intelligent meisje. Roselle heeft wel een goed hart en zou alles over hebben voor de mensen van wie ze houdt.
Geschiedenis:
Familie: Roselle is de jongste uit een enorm gezin, met een aantal succesvolle broers boven haar.
Relaties: Omdat Roselle de jongste is en ook nog een vrouw, is ze niet erg belangrijk in de familie. Daarom wil haar familie haar zo snel mogelijk uithuwelijken, maar Roselle zelf is smoorverliefd op Alexander en droomt van een toekomst met hem. Ze denkt dat ze voor elkaar bestemd zijn en gaat er min of meer van uit dat Elizan hun relatie wel goed zal keuren en dat ze uiteindelijk zijn minnares wordt.
Status: Roselle behoort technisch gezien tot de adel, al is haar familie niet erg bekend of belangrijk.

Spoiler:

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum