Royal Mess


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Catherine Saphira Levrette Charbon

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Catherine Saphira Levrette Charbon op ma okt 19, 2015 4:03 pm

Naam: Catherine Saphira Levrette Charbon
Leeftijd: 24
Uiterlijk: Een wit, porseleinen huidje met hierin een paar groenig bruine ogen en zachte, standaard gestifte lippen. Haar krullende roodbruine haren draagt ze vrijwel altijd opgestoken, naar hoe de huidige trend dit voorschrijft. Ze is niet lang, zo'n 1,65, maar verbloemt dit altijd prima door het dragen van hakken die net iets hoger zijn dan de gemiddelde gehakte schoen in het tijdperk dat wij hier zo heerlijk nabootsen. Haar slanke taille accentueert de boezem en de bil waar Catherine (en haar klanten) niks over te klagen heeft. Haar rijkelijk versierde korsetten draagt ze niet alleen omdat dit nou eenmaal is waarin de vrouwen in haar tijd zich hullen, maar ook omdat een dame in haar werksector er het beste alles aan kan doen om de aanwezige vrouwelijke vormen zo goed mogelijk te benadrukken. Regelmatig hult de dame zichzelf in vele rokken met ruches of kant, maar net zo goed hult ze zich in niet veel meer dan een satijnen kimono. Men moet zich houden aan de kledingvoorschriften binnen de werksector, nietwaar? Mocht ze zich hijsen in die duizenden rokken, dan is een laag uitgesneden decolleté praktisch nooit te missen.
Karakter: Laten we beginnen met het vaststellen dat Catherine duidelijk is gemaakt vóór haar werk en niet door haar werk. De meeste vrouwen die in de prostitutie verzeild raken, zien dit als een diepte- en eindpunt in hun leven. Voor Catherine, echter, had er geen betere baan kunnen bestaan. Ze is geknipt voor het te koop lopen, geknipt voor het verleiden. Ze spreekt de taal van verleiding vloeiend en als geen ander en heeft zich, hoe wonderbaarlijk dit ook mag klinken, juist in deze sector omhoog kunnen werken. Juist, Catherine is van simpele (maar absoluut geliefde) prostituee naar bordeelhoudster van meerdere bordelen door het koninkrijk gegroeid. Inmiddels is de dame welvarend genoeg om te stoppen met het daadwerkelijk verkopen van haar lichaam, maar dit doet ze niet. Waarom zou ze hetgeen dat haar gelukkig maakt, hetgeen dat ze het beste doet en dat haar haar macht en welvaart heeft bezorgd, opgeven?
Catherine geniet van aandacht, van liefde. Men moet haar mooi vinden en Catherine maakt het haar metgezellen niet erg moeilijk om dit dan ook te doen. Ze is er voor de ander zijn (of haar) plezier en genot en neemt haar taak serieus. Diepzinnig kan je haar maar moeilijk noemen en er zullen weinig mensen zijn die zeggen dat er meer achter Cathy zit dan een diep geworteld verlangen naar adoratie en genot, maar het tegendeel zou, mocht iemand haar aan de praat krijgen, bewezen kunnen worden. Catherine begon inderdaad als oppervlakkige nymfomane, maar de welvaart en de steeds rijkere kringen waarin ze zich bevond, hebben hun invloed op haar uitgewerkt. Zonder het zelf te weten, hebben de invloedrijke hertogen en bankieren Catherine aangestoken met hun drang naar heerschappij en hun geniepigheid. Inmiddels is het niet meer - of toch deels - de seks waar Cathy achteraan gaat. Vaker is ze op zoek naar informatie, naar mannen of vrouwen die iets weten en speelt ze het klaar om haar slachtoffers te laten betalen voor het feit dat ze haar deze informatie zo gewillig verstrekken. Doen ze dit niet aan haar, dan doen ze het aan Catherine haar vele medewerkers. Kortom, de egoïstische, verleidelijke Catherine wordt gedreven door een drang naar macht, kennis en door haar lust en is bereid om praktisch alles te doen om haar doelen te bereiken.
Geschiedenis: Onze liefelijke hoer is uitgeperst door een moeder uit de lagere klasse, tevens een hoer. Hoewel haar moeder per ongeluk in het circuit verzeild was geraakt, was Catherine van jongs af aan al geïntrigeerd door de manier hoe de collega's van haar moeder praktisch elk arm schaap tussen de lakens konden krijgen om hier vervolgens ook nog betaald voor te krijgen. Ze begreep niet hoe het kon dat niet iedereen stond te popelen om hun naam te maken in de industrie. Het was niet alsof de dames het werk als onprettig leken te ervaren. De geluiden die dikwijls klonken uit de kleine kamertjes van het bordeel waar ze vroeger woonde, konden niet echt als 'gepijnigd' of 'verveeld' gelabeld worden. Nee, Catherine zag haar toekomst daar en heeft haar leven ook zeker kunnen inrichten naar eigen wil. De armoede die de andere hoeren in haar leven kenden, had zij al snel uit het hare verwijderd. Catherine had afstand genomen van haar moeder, van de kringen waarin haar moeder zich bevond en was naar een ander deel van het koninkrijk vertrokken om hier haar leven op te bouwen. De dame wist de juiste mannen uit te kiezen, de rijke knullen aan de haak te slaan. Ze vroeg meer dan een gezonde geest zou betalen, maar kwam ermee weg door zich te kleden en gedragen alsof ze door de koningin persoonlijk was opgevoed. Al snel zou ze behoren tot de top van de samenleving en speelde ze het klaar om zich, ondanks haar beroep, te mengen in hoge kringen. Ze kocht een pand, nam dames in dienst en begon haar eerste bordeel. Inmiddels is ze niet meer weg te denken bij de feesten van de hoge klasse en een (in ieder geval door zichzelf en het merendeel van haar klanten) geliefd persoon.
Familie: De familie die ze mogelijk nog heeft, is niet meer in haar leven. Haar moeder heeft ongetwijfeld van Catherine gehoord, maar haar nooit opgezocht en haar vader heeft ze nooit gekend. Niet dat ze dit zou willen.
Relaties: Genoeg, maar vooral lichamelijk. Mocht iemand haar hart kunnen veroveren, zou dit een bijzondere en legendarische dag zijn.
Status: Adel(ish)

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Saphira = Joya

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum