Royal Mess


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Eloise Godwin/Winter

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Eloise Godwin/Winter op ma okt 19, 2015 11:42 am

Naam: Eloise Maria Godwin is de naam die de buitenwereld kent, maar deze lady noemt zichzelf graag Winter.

Leeftijd: 26

Uiterlijk: Winter heeft blond haar, een bleke huid, blauwe ogen. Ze is om en nabij de 1,65 en voor een vrouw best gespierd - wat ook wel handig is voor haar job en zo. Haar lengte en gelaatstrekken laten haar er wat jonger uit zien dan ze in werkelijkheid is, maar dat komt haar meestal wel goed uit.

Karakter: Winter heeft de hoop op een goede wereld al heel lang geleden opgegeven.
Gebeurtenissen uit haar verleden, familieleden die  haar afgenomen werden en haar plicht om een moordwapen te worden hebben haar tot een harde, koude persoon gemaakt. Ze is er vreselijk goed in haar emoties onder controle te houden en haar gezicht is daarom meestal een kil, emotieloos masker. Winter laat zich niet beïnvloeden door haar gevoelens en vertrouwd altijd op haar verstand. Ze is ervan overtuigd dat het leven uit zichzelf geen goede dingen geeft en dat de hel niet veel slechter kan zijn dan deze wereld. Vandaar dat ze geen zin heeft om rekening te houden met anderen en weinig rekening houdt met andermans gevoelens. In het algemeen heeft Winter het niet zo op mensen en het liefste is ze daarom alleen. Ze is nogal cynisch, ook in haar houding tegenover anderen, en áls ze het al de moeite waard vindt om ergens op te reageren is dat vaak onverschillig of kil. Er zijn zeldzame momenten waarop Winter haar muren laat neerkomen en ze een fractie van de gevoelige, beschadigde Winter laat zien. Maar die zijn, zoals ik al zei, heel, heel zeldzaam (lees: alleen Autum krijgt dit voor elkaar).

Geschiedenis: Winter is een geboren assassin - letterlijk. Haar moeder was de leider van de assassins en niet heel lang geleden heeft Winter die taak overgenomen. Winters leven ging niet altijd over rozen. Het leven in de Brotherhood is hard, zeker voor een kind dat getraind wordt om later mensen om te brengen. Winter heeft in haar jeugd haar twee (waarschijnlijk half-)zussen verloren en naast haar zussen heeft Winter wel meer verliezen gekend. Winter heeft geleerd om haar emoties af te sluiten. Dat is hoe ze de taak als leider op zich kon nemen. Haar rechterhand is Autum. Winter vond Autum een aantal jaren geleden en heeft haar getraind en opgeleid als assassin. Sindsdien is Autum de enige persoon op aarde die Winter echt vertrouwt.

Familie: Winters moeder, de voormalige leider van de Brotherhood, is overleden en ze weet niet wie haar vader is. Winter had twee zussen, waarvan eentje vermoord is en de andere vermoedelijk ook is omgekomen, omdat ze daar jaren niets meer van heeft gehoord. Het zou kunnen dat Winter nog broertjes heeft, ergens, maar die zou ze toch niet kennen.

Relaties: Winter is lovers met Autum en doet verder niet aan relaties en vriendschappen.

Status: Winter is de leider van de Dark Brotherhood.

Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Esmerald Snow//Winter

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum