Royal Mess


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Flynn Whitley

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Flynn Whitley op ma okt 19, 2015 12:03 am

Naam: Flynn Anthony Samuel Whitley

Leeftijd: 23

Uiterlijk:  Flynn is ongeveer 1,87 en op zich wel gespierd (hij is niet The Hulk of zo, u feel me, maar hij valt ook niet om bij een windvlaag). Hij heeft groene ogen, een neus en een mond (wOW) en een redelijk scherpe kaaklijn. Zijn haarkleur zit ergens tussen blond en donkerblond in en zijn haar zit meestal nogal warrig.

Karakter: Flynn is eigenwijs, doet graag zijn eigen ding, vindt zichzelf heel wat. Nee, echt, hij luistert liever niet naar anderen en is soms een beetje naïef. Ook is hij erg optimistisch ingesteld. Hij ziet het liefste de positieve dingen in het leven - voor zover dat mogelijk is - en leeft ook elke dag alsof het zijn laatste is. Hij is een beetje een charmeur, leert graag mensen kennen en heeft ook oog voor vrouwelijk schoon. Soms is hij een klein beetje arrogant, maar verder is hij epic, dus dat moet je hem maar vergeven.

Geschiedenis: Flynn is een beetje een rebel in zijn familie. Nou ja, niet echt, natuurlijk, maar hij doet wel graag dingen waar zijn ouders een beetje op neerkijken. Hij is soms hele dagen en nachten weg zonder te zeggen waar hij uithangt en heeft nog helemaal geen zin in het leven met paleisje boompje beestje. en dat soort dingen. Ook wil hij niet vastzitten aan een huwelijk. Hij heeft zijn hele leven dus een beetje dat soort dingen ontlopen en dat probeert hij nu nog steeds, al lukt het wat minder goed.

Familie: Hij heeft dus een zusje, Merilyn. Ook is hij de achterneef van Alexander.

Relaties: Flynn heft een soort-van-crush op Elizan, maar die liefde wordt niet echt beantwoord, helaas. Ook heeft hij een ingewikkelde (lees: friends with benefits?) relatie met Keira.

Status: Flynn is net als zijn zusje Merillyn en zijn familie van adel.

Spoiler:
Spoiler:

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum