Royal Mess


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Lapire Canira Estrya

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Lapire Canira Estrya op zo okt 18, 2015 11:14 pm

Naam: Lapire Canira Estrya

Leeftijd: 21 Jaar

Uiterlijk:Lapire heeft blond haar, welke standaard opgestoken is. Ze is rond de 1.75 m, en slank gebouwd. Haar huid is wat aan de bleke kant, maar daar besteed ze niet veel aandacht aan.

Karakter:Je kan je afvragen of Lapire ooit als kind vrolijk gespeeld heeft, bloemetjes plukte en die vervolgens naar haar moeder bracht met een blij gezicht. Maar na een paar minuten zal je merken, dat deze vraag stellen zinloos is. Lapire kan nooit een vrolijk, lief meisje zijn geweest. En als ze dat ooit is geweest is het nu ver te zoeken. Ze is ijdel, egoïstisch, harteloos en bovenal een behoorlijke controle freak. Als je daar ook nog bij doet, dat ze totaal niet goed is in sociale dingen, heb je Lapire. Ze heeft wel een aardige doorzettingsvermogen, maar als je haar een beetje beter doorgrond, zal je zien dat dat uitkomt bij haar eigen belangen. Het maakt niet uit of je vriend of vijand bent, nooit is het helemaal zeker of je veilig bent. Als je doet, wat ze zegt, heb je een grotere overlevingskans dan wanneer je dat niet doet. Ondanks al deze doodsbedreigingen en neigingen om te moorden kan ze aardig goed leiden. Ze zal nooit zomaar mensen in een of andere strijd laten mengen terwijl bijna zeker is dat ze verliezen. Alles, zal ze twee keer over denken, als is het maar om haar eigen veiligheid te garanderen. Ze denkt niet gauw aan de veiligheid van anderen, en gaat ze ook niet zoeken als ze weg zijn. Behalve, als het in eigen belang is. Eigenlijk doet Lapire alles, als het maar voor eigen belang is. Ze heeft niet veel vrienden, of beter gezegd helemaal niet. Dit is een van de vele dingen welke Lapire overbodig vindt. Ze vertrouwd mensen niet en staat er liever alleen voor. Een relatie, is dan ook bijna helemaal uitgesloten. Lapire, krijg je niet gauw verliefd, wat deels komt omdat ze een hele kleine zachte kant heeft. Je ziet deze nooit, en zelfs als ze alleen is, en iemand komt plotseling binnenstormen is er een kleine kans dat ze aardig zal doen. Nee, er moet een wonder gebeuren, wil je Lapire tot je vriendengroep kunnen toevoegen. Maar als het je toch is gelukt, zal je merken, dat ze zorgzaam is. Het zal dan ook moeilijk voor haar worden om afstandelijk te blijven.

Geschiedenis: Ze heeft niet een heel denderende geschiedenis. Haar moeder was een lid van de dark brotherhood, werd zwanger, kreeg een dochter en die werd uiteindelijk ook lid.
Familie: Niemand, haar moeder is helaas overleden. The dark brotherhood valt te tellen als familie, maar daar doet Lapire zelf niet zo sentimenteel over.

Relaties: Een friends with benefits met extra benefits met Eric. Dat is het eigenlijk wel.

Status: Assassin of the dark brotherhood

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum