Royal Mess


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Leah Serafina Dick

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Leah Serafina Dick op za jun 18, 2016 12:53 am

Naam: Leah Serafina Dick
Leeftijd: 21
Uiterlijk: Leah heeft lang, golvend bruin haar en blauwgrijze ogen. Ze is ongeveer 1.74m groot, maar vult die centimeters niet altijd in de zin dat ze feitelijk tenger gebouwd is. Haar gezicht is nogal fijntjes; smalle neus, eerder klein mondje en geen verbijsterend grote ogen. Haar kleding is over het algemeen geschikt voor een voltijds prostituee. Ze heeft kleine borsten en smalle heupen, wat ik belangrijk vind om mee te delen.
Karakter: Leah is zo’n meisje dat het altijd verschrikkelijk vindt als iemand haar niet aardig vindt. Afwijzingen neemt ze per definitie persoonlijk en stiekem heeft ze altijd het idee dat, als je zegt dat je nu even geen tijd hebt, je wel tijd zou hebben voor een ander. Ze is een pleaser in hart en nieren, maar ze is ook koppig en trots, waardoor dat pleasen soms vreemde vormen aanneemt. Onder de indruk is ze snel, en dan vooral van mensen. Mensen die een ruimte vullen met hun aanwezigheid? Halleluja. Zelf is ze namelijk …niet teruggetrokken per se, maar ze zou een ruimte nooit kunnen vullen met haar persoonlijkheid. Ze is niet luid, niet ontzettend gedurfd en heeft de spotlight niet nodig om zich goed te voelen. Liever heeft ze de onverdeelde aandacht van één persoon, liefst natuurlijk iemand bij wie ze graag in een goed blaadje wil staan, wat… zowat iedereen is, dus vergeet maar wat ik zei. Ze is vrij intuïtief en vertrouwt ook grotendeels op haar intuïtie in plaats van haar gezond boerenverstand. Van nature is ze nogal dromerig, maar als je constant ligt te dromen tijdens je werk, tja, dan word je de volgende keer niet meer bezocht, snap je.
Geschiedenis: Leah is geboren in de arme familie Dick, met vier mannelijke voorgangers en nul vrouwelijke. Hecht gezin wel, het type dat zo hard aan elkaar hing dat het leek alsof ze het gebrek aan genoeg eten voor iedereen wilden compenseren op de enige manier die ze konden betalen. Ze deden hun best, hoor, probeerden allemaal bij te dragen op hun eigen manier, al is het moeilijk om aan een langdurige job te komen die degelijk betaalt als je praktisch niet geschoold bent. Toen Leah vijf was, stierf haar moeder aan een ziekte waarmee ze al even mee sukkelde, een verlies dat de familie nog wat dichter bij elkaar dwong. De jaren die daarop volgden, waren bij momenten moeilijk, maar naarmate alle kinderen opgroeiden, meer hun eigen plan konden trekken en betaald aan de slag konden, werd het makkelijker om te overleven. En natuurlijk besloot vader van dienst, patriarch die zijn taak zo goed en zo kwaad als hij kon had vervuld, ook dood te gaan, want op het moment dat de zaken beter begonnen te gaan, moest het uiteraard minder goed gaan. Sowieso was dat verlies zwaar voor iemand die van haar vader hield, maar ook op financieel vlak was het een opdoffer. De meest stabiele bron van inkomen was ciao, dus dat was ook weer een probleempje. Op dat moment besloot ze zelf een stabielere job te zoeken in plaats van de losse klusjes waaraan ze zich probeerde vast te klampen in de ijdele hoop dat het genoeg geld zou binnenbrengen om van enig nut te zijn. En wie zoekt, die vindt, weet je wel, ook al was het ver weg en was het in één of ander onguur café waar zelfs de toog je zou proberen te bestelen, maar weet je, er viel niets te stelen en het was geld. Niet veel, maar het was iets toch. Via mensen die ze in die kroeg ontmoette, werd die kroeg eerder een plaats waar een bed stond om haar ding te doen. Een daginvulling die iets meer opbracht natuurlijk en uiteindelijk raakte ze terecht in een professioneel bordeel. En dit was een boeiende analyse van Leahs fantastische leven, fijn dat je nog leest.
Familie: Ze heeft dus nog vier broers rondlopen die ze nu nog altijd spreekt en met wie ze een goede band heeft, want toch iemand moet een goede band hebben met haar familie.
Relaties: Leah heeft besloten zich niet in te laten met daadwerkelijke relaties omdat redenen. Nee, ze heeft er gewoon geen behoefte aan op dit moment, is niet op zoek en de meeste mannen die ze tegenwoordig ziet, voelen ook geen onbedwingbare drang om een langdurige relatie met haar te beginnen. Snap je.
Status: Prostituee bij Sareth

Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum