Royal Mess


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Ben and Tony are going on an adventure!!

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Ben and Tony are going on an adventure!! op wo maa 16, 2016 11:44 pm

Het leven in het Lawrence Instituut was Benjamin als een sleur aan hem voorbij gegaan. Twee jaar zat hij er al. Twee hele jaren, minstens, en hij had nog steeds niet echt een idee waarom en op welke manier hij beter moest worden. Er was weinig variatie in het Lawrenceleven, tenzij hij daar zelf verandering in bracht – wat hij wanhopig probeerde – en als hij een dag niet de mogelijkheid of toestemming kreeg de mensen te zien die hij hier vrienden noemde, verplicht in zijn kamer moest blijven, lag hij meestal maar op zijn rug in bed en telde hij de seconden weg. Er was niet echt meer te doen dan dat. De kamers op het Lawrence stelde nu eenmaal niet veel meer vol dan een bed, een stoel, een kleine wastafel en een kastje waar niet veel meer in paste dan wat kleding en handdoeken. En een simpele plank aan de muur bevestigd, die hij als bureau kon gebruiken. Naast het staren naar het plafond, was Ben nog vaker achter het tafeltje te vinden. Eens in de zoveel tijd leverden ze bij hem een pak papier en een heel aantal pennen af – daar had hij toen hij er een half jaar zat om gevraagd, en vanwege zijn goede gedrag hadden ze het hem gegeven, er duidelijk bij vermeldend dat ze er onmiddelijk weer mee zouden stoppen als hij zich op welke manier ook zou misdragen. Maar Benjamin had geen interesse in zich misdragen of herrie schoppen. Hij wilde gewoon zijn sneue, nutteloze leventje vastleggen.
Hoewel, dat was niet helemaal waar. Er was één manier waarop Ben zich dikwijls misdroeg, maar daar had meestal bijna niemand last van en meestal voerde hij het ook uit op een manier waarop niemand er last van kon hebben. Je kon het bijna geen misdragen noemen. Het was gewoon één kort moment van genot, dat hij af en toe nodig had.
Hij stond voor de kamer van Anthony, die een paar deuren verderop ‘woonde’, en klopte aan. Hij wachtte niet op antwoord, maar opende de deur. ‘Hé,’ zei hij. ‘Vind je het ook geen prachtige dag voor een avontuur?’ Dat was codetaal voor ‘Vind je ook niet dat het tijd is om drugs te zoeken?’

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Tony Tony Chopper

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum