Royal Mess


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Benjamin Schultz

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Benjamin Schultz op ma maa 14, 2016 5:18 pm

Volledige naam: Benjamin Niklaus Schultz
Leeftijd: 23
Nationaliteit: Duits
Probleem: Hij was een irritante stripper/drugsgebruiker/landloper en moest opgeruimd worden.

Familie: Benjamin heeft zijn moeder nooit gekend. Het is ook wel logisch waarom. Zijn vader is een volslagen gek en Benjamin vermoedt dat zijn moeder bij de eerste de beste gelegenheid weggerend is. Dat ze hem niet meegenomen heeft, daar is hij een beetje door gekwetst. Hij weet alleen dat zijn ouders twee jaar een relatie hadden en dat zijn moeder hem toen bij zijn gestoorde vader achtergelaten heeft. Verder heeft Benjamin een halfzusje en halfbroer.
Verleden: In Benjamins ogen is zijn vader gek. Compleet doorgedraaid. Benjamins vader is namelijk een soort neonazi, maar dan eentje die zichzelf geen neonazi noemt. Eigenlijk is zijn vader gewoon een enorme rascist die een hekel heeft aan iedereen die niet blond en duits is. Maar naast zijn rascistische kant is hij ook agressief. Dat is iets wat Benjamin vaak heeft moeten ervaren. Benjamin weet precies waarom zijn vader zo’n hekel aan hem heeft: Schultz Senior heeft Bens moeder nog steeds niet vergeven en straft daarom haar zoon maar.
Op zijn zestiende was Ben het zat. Hij vertrok in een impulsieve bui van Dusseldorf naar Berlijn – een treinreis van ongeveer zeven uur – en belandde daar op straat, aangezien hij geen geld had. Gelukkig was de redding nabij. De beheerder van een stripclub merkte zijn mooie gezichtje op en bood hem een baan aan, die hij met zijn straatleven natuurlijk niet kon weigeren. Het was een beetje onwennig voor hem, maar al gauw bleek hij een geboren stripper te zijn. Oké, grapje, maar hij kon er blijkbaar wel wat van want anders had zijn baas hem vast weggestuurd.
Benjamin ging iets te veel van drugs, drank en het leven genieten en was vergeten dat er nog een agressieve vader achter hem aan zat. Toen hij van kennissen uit Berlijn te horen kreeg dat zijn vader naar hem op zoek was, nam hij de trein naar Amsterdam. Daar woonde hij een tijdje in een goedkope hostel terwijl hij zijn strippersleven voortzette, maar zijn vader wist zijn gegevens te achterhalen en Benjamin ontsnapte hem ternauwenood door op het eerste vliegtuig naar Londen te stappen.
In Londen was hij min of meer terug bij af. Hij had veel meer moeite om daar aan een baan te komen. Door gebrek aan geld sloot hij zich aan bij een straatbende, die regelmatig benzinestationnetjes en dergelijke overviel. Helaas werd hij meerdere keren gearresteerd en na een tijdje besloot de politie dat hij – met zijn warrige karakter en wazige manier van communiceren – een zaak was voor psychologen. Hij werd al snel doorverwezen naar het Lawrence. Eigenlijk omdat niemand echt zin had om zich in de Duitse stripper te verdiepen. Nog steeds heeft niemand zich écht in zijn problemen verdiept, dus zit hij na twee jaar nog altijd vast.

Karakter: Benjamin heeft twee kanten. Aan de ene kant wil hij enorm van het leven genieten. Aan de andere kant wil hij nadenken over de dingen die hij echt wil en boeken schrijven over zijn leven en zijn ideeën. Eigenlijk is hij altijd op zoek naar avontuur om over te kunnen vertellen. Hij wil van betekenis zijn, een stempel achterlaten op de wereld, maar hij weet gewoon niet precies hoe.
Relaties: Benjamin heeft altijd erg veel moeite gehad met het toelaten van mensen. Bindingsangst, eigenlijk. Daardoor heeft hij nooit échte - zowel vriendschappelijke als romantische - relaties gehad.

Uiterlijk:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum