Royal Mess


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Elizan Isobel Mary de Bois

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Elizan Isobel Mary de Bois op zo okt 18, 2015 11:05 pm

Naam: Elizan Isobel Mary de Bois

Leeftijd: 20 jaar

Uiterlijk: Elizan heeft rood haar, welke tot haar middel reikt. Ze heeft donkerblauw grijze ogen en is slank van postuur. Ze is niet heel erg groot, en zou ongeveer rond de 1.70 m zijn. Haar vrouwelijke vormen zijn niet overduidelijk te zien, maar genoeg zodat het bij haar postuur past. Ze heeft een blanke huidskleur.

Karakter: Elizan is over het algemeen best een aardig en vredelievend persoon. Wanneer iemand naar haar toe komt zal ze in de meeste gevallen diegene helpen. In de meeste gevallen. Niet altijd, is ze zo vredelievend en aardig als ze doet overkomen. Ergens achterin haar hoofd zal ze altijd voor haarzelf bezig zijn. Dat betekent niet dat ze niemand serieus ergens mee helpt. Ze maakt gewoon soms de nodige voorzorgsmaatregelen. Ze geeft haar mening wanneer haar iets niet zint, wat voor de nodige problemen kan zorgen. Ze weet heus wel wanneer het beter is om haar mening niet te laten zien, maar kiest er in sommige gevallen voor om dit niet te doen. Puur, omdat ze een reactie wil uitlokken. Ze is eigenwijs, en laat zich niet snel overwinnen. Eigenwijs is ze vooral om opnieuw een reactie uit te lokken. Ze is niet iemand die braaf ja knikt op alles wat iemand tegen haar zegt. Ze heeft een eigen mening en wil, wat soms duidelijk te merken is. Ze staat met haar hoofd geheven in plaats van op de achtergrond.

Geschiedenis: Elizan is afkomstig uit een rijke familie van een adellijke afkomst: de Desirae. De familie verdiende hun geld in het bezitten van land en het verhandelen van de verbouwde gewassen en hout op hun land. Ze zijn altijd welvarend geweest. Elizan had een vrij onbezonnen jeugd. Ze is vrijwel altijd op het landgoed van haar familie geweest samen met haar broer, die later het landgoed zal overnemen. Haar familie heeft overigens ook altijd de kant van de huidige koning gekozen. Mede hierdoor en door hun welvarendheid heeft het geleid tot de verloving van Elizan aan de huidige kroonprins.

Familie: Elizan heeft natuurlijk haar ouders, en een oudere broer die de erfgenaam is van het landgoed.

Relaties: Voor zover je het een relatie kan noemen, haar verloving met de kroonprins.

Status: Kroonprinses

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum