Royal Mess


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Nadya Fyodorov

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Nadya Fyodorov op zo maa 13, 2016 8:52 pm

Spoiler:
Volledige naam: Nadya Sofiya Fyodorov
Leeftijd: 24
Nationaliteit: Russisch
Geloof: Russisch-orthodox
Familie: Nadya is enig kind. Haar moeder is een sierlijke, ambitieuze maar ijzige vrouw die vooral gefocust is op succes en haar carrière. Ze is het hoofd van een bekende dansschool in Rusland - eentje waar de beste dansers vandaan komen - en besteedt bijna al haar tijd en aandacht daar aan. Nadya's vader is een Russische zakenman die veel zaken doet met het buitenland, waardoor hij veel reist en in Nadya's jeugd niet vaak thuis was. Nadya kent haar vader alleen oppervlakkig, ze sprak hem bijna nooit, ook niet als ze tegenover hem aan tafel zat.
Relaties: Nadya heeft een affaire gehad met een mede-danseres. Toen ze werd betrapt, was dat een grote schande. Sindsdien heeft Nadya alle soorten relaties gemeden.
Geaardheid: Nadya weet niet zo goed wat haar geaardheid is. De enige gevoelens die ze ooit heeft gehad waren voor een vrouw, dus ze is vermoedelijk lesbisch, maar dat durft ze ik nog niet met zekerheid te zeggen.

Geschiedenis:
Voor Nadya's geschiedenis moeten we eigenlijk beginnen bij die van haar ouders. Nadya's moeder Sofiya werd geboren in een arm gezin met weinig status. Haar ouders - Nadya's grootouders - stonden in het dorp niet erg goed bekend en daar moesten de kinderen de gevolgen van dragen. Een man die langskwam op haar basisschool en toekeek in de dansles merkte op hoeveel potentieel Sofiya had om balletdanseres te worden. Hij deed Sofiya's ouders een voorstel en wilde de zesjarige Sofiya meenemen naar een professionele dansschool. Haar ouders wilden zo'n kans natuurlijk niet laten schieten. Tot haar zeventiende zat Sofiya op een balletschool in een relatief kleine stad, maar ambitieuze, koppige Sofiya nam geen genoegen met de roem die ze daar kreeg. Haar droom was om in de grote theaters van Moskou op te treden. Toen ze achttien werd trok ze in een vrij impulsieve bui naar de hoofdstad toe. Ze ontmoette Nikolai Fyodorov, een zestien jaar oudere zakenman met behoorlijk wat geld. Nikolai was meteen dol op de jonge ballerina. Dat Sofiya hem niet uit kon staan, boeide haar weinig, want hij had geld en status, iets wat zij goed kon gebruiken als ze carrière wilde maken. Sofiya had zich tot een uitstekende danseres ontwikkeld en kreeg al gauw een plaatsje in het Bolsjojballet, een groot Russische balletgezelschap. Ondanks het harde dansleven was Sofiya erg tevreden met haar leven. Tot op haar 28e haar nachtmerrie uitkwam: ze werd zwanger.
Hoewel zwanger zijn als je keurig getrouwd bent en in een enorm huis woont niet het grootste probleem van de wereld lijkt, stortte voor Sofiya haar wereld in. Zwanger betekende dat ze een tijd lang niet kon dansen en een tijd lang niet dansen betekende ook wel het einde van je danscarrière. Een comeback maken na een zwangerschap was niet alleen medisch gezien, maar ook technisch erg moeilijk.
Abortus laten plegen was natuurlijk een van de grootste taboes. Sofiya overwoog het, maar haar man kwam te snel achter haar zwangerschap en ze wist dat ze zonder hem niets meer zou betekenen. Maar haar zwangerschap nam al gauw een positieve wending. Nikolai was zo trots dat hij een erfgenaam kreeg dat hij voor Sofiya een heel groot deel van het balletgezelschap - dat die tijd een beetje wankelde door geldnood - opkocht. In feite was Nikolai nu de baas.
Nikolai - die zelf al genoeg aandelen had - droeg dat leiderschap over aan Sofiya, die met een balletgezelschap natuurlijk wel raad wist.
1 maart 1992 werd Nadya geboren. Ze kreeg als baby weinig aandacht van haar ouders. Het verzorgen van Nadya werd gedaan door het kindermeisje, want Nikolai was vaak op reis en Sofiya had het te druk met het ballet. Ballet was voor Sofiya nog steeds een obsessie, en nu ze zelf volgens het publiek niet geschikt meer was om op het grote podium te staan, zou haar dochter dat wel doen. Zodra Nadya oud genoeg was, een jaar of 3, werd ze door Sofiya meegenomen naar de dansschool. Uren kreeg ze privéles van ingehuurde balletdocenten of van Sofiya zelf. Op haar elfde stond Nadya voor het eerst op spitzen. Op haar dertiende trad ze voor het eerst op in het grote theater van Moskou.
Toen ze achttien jaar was, kreeg Nadya een geheime relatie met Eliza, een andere danseres uit het gezelschap. Nadya wist dat haar ouders haar gevoelens voor hetzelfde geslacht nooit zouden accepteren, dus deed ze haar best om het geheim te houden. Helaas waren er ook jaloerse leden van het dansgezelschap die elk schandaal dat Nadya beging maar wat graag rondvertelden, dus kwam Sofiya er snel genoeg achter. Natuurlijk was ze kwaad, maar ze wist ook dat ze Nadya nodig had in haar voorstelling. Ze stuurde Eliza weg en dwong Nadya elk contact met haar te verbreken.
Nadya, die hierna nog minder aandacht en waardering kreeg van haar moeder, voelde altijd de drang om zich te bewijzen. Niets was goed genoeg, niets was perfect. Alles moest mooier, sierlijker, beter. Haar streven naar perfectie werd een obsessie, eentje die deels was aangeleerd door haar moeder. Nadya at weinig, danste uren door waardoor ze aan slaaptekort leed, strafte zichzelf als haar moeder vond dat ze niet goed genoeg was door nog meer te oefenen en danste tot haar enkels blauw waren en tenen bloedden. Ze liep verwondingen op en leed veel pijn, maar zette altijd door, want zo was het haar geleerd. Nadya dacht dat dat de manier was, tot ze een mental breakdown kreeg tijdens een voorstelling en plotseling in elkaar zakte.
Haar moeder was woedend. Ze kon niet geloven dat Nadya niet goed voor zichzelf zorgde en daardoor de show verpestte. Nadya kreeg van de dokter te horen dat ze een tijdje moest rusten, maar net als Sofiya wist Nadya dat een tijd rust in een balletgezelschap geen optie was. Ze werd hysterisch en vond dat ze door moest. Haar moeder liet haar niet toe in de ballettrainingen en gaf haar zeker geen plaats meer in voorstellingen, maar Nadya oefende stiekem door en was vastbesloten naar het gezelschap terug te keren. Ze werd - letterlijk - langzaam gek van het niet mee kunnen doen.
De emmer liep over toen Sofiya in Nadya's ogen een nieuw lievelingetje kreeg. Galina, een jong meisje dat pas bij het gezelschap gekomen was, nam al Nadya's rollen over. Nu stond niet meer Nadya, maar Galina op de enorme posters in Moskou en de mensen leken Nadya al snel vergeten te zijn. Nadya werd gek. Ze stormde de balletlessen in en viel Galina aan, waarna ze enkele weken opgesloten werd in een kamertje in het ziekenhuis. De artsen hadden maar één verklaring: ze is gek geworden van alle inspanning en zal de komende tijd niet meer als een normaal persoon in de samenleving kunnen functioneren.
Het was niet goed voor Nadya om in Moskou te blijven. De herinneringen aan ballet zouden de gekte alleen maar meer triggeren en dat moest juist voorkomen worden. Nikolai hoorde van het Lawrence en besloot Nadya daar voor 'enkele jaren' naar toe te sturen.

Probleem: Eet- en slaap- en angststoornissen, die leiden tot waanbeelden. Ze is gewoon een beetje fucked up.
Karakter: Nadya is net als haar moeder erg gedreven en ambitieus. Ze is altijd op zoek naar iets beters en doet altijd haar best om zichzelf te overtreffen. Eigenlijk is ze altijd aan het streven naar een perfectie die niet bestaat.

Uiterlijk:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum