Royal Mess


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Oliver Ferrum

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Oliver Ferrum op za dec 05, 2015 10:02 pm

Naam: Oliver Ferrum
Leeftijd: 6 jaar. En drie maanden! Hij wordt al oud.
Uiterlijk: Oliver heeft een getinte huid en donkerbruine ogen. Hij is aan de korte kant. Hij draagt bijna altijd zijn dienstuniform dat net iets te groot is voor hem. (En soms steelt hij een helm van de King’s Guard, maar shhht, no one can ever know)
Karakter: Oliver hecht zich erg snel aan mensen en is verschrikkelijk trouw. Hij wil altijd alles uitproberen en is echt véél te nieuwsgierig voor zijn eigen goed. En leren uit zijn eigen fouten? Eh, nee. Hij is erg behulpzaam. Hij zit geregeld te dromen in plaats van iets nuttigs te doen; plichtsbewustzijn is niet zijn sterkste kant.
Geschiedenis: Toen Oliver geboren werd, had hij een moeder. Toen ging ze dood. Dat was nogal een domper voor baby Oliver, maar hij kwam vrij snel in het paleis terecht (wie heeft weeshuizen nodig als je het hof hebt tenslote-te) en daar overleefde hij dankzij zijn tante. Niet dat hij echt weet dat dat zijn tante was, want ze dient aangesproken te worden met Laura en niet met tante Laura en zo. Laura heeft hem soort van opgevoed, maar gezien zij ook moet werken in de hectische hofkeuken, heeft ze niet altijd tijd voor hem. Daarom had hij in zijn eerste levensjaren de gewoonte om gewoonweg door de gangen te dwalen en te hopen dat niemand van die übercoole soldaten hem vertrappelde. Sinds zijn vier à vijfde levensjaar wordt hij ook ingezet als hulp en mag hij rondlopen in een fantastisch uniform! Of hij iets nuttigs doet, is maar de vraag. Maar hij is wel cute.
Familie: Geen.
Relaties: Oliver adoreert Elizan en Delvin en eh. Wat is er nog meer?
Status: Oliver is een wees die als servant in het paleis werkt. Soort van.

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum