Royal Mess


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Merilyn Whitley

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Merilyn Whitley op zo okt 18, 2015 11:02 pm

Naam: Merilyn Lucinda Elizabeth Rosemary Whitley (of zo)

Leeftijd: 17

Uiterlijk: Meri is wat aan kleine kant – zo’n 1 meter 60 – en heeft de bouw van zo’n tienermeisje-dat-bijna-volwassen-is-maar-net-niet-helemaal. Ze heeft lang blond haar, groene ogen, roze lippen die nogal vaak arrogant getuit zijn. Een heel schijnheilige blik. Je weet wel. Merilyn draagt ook graag dure jurken en sieraden.

Karakter: Merilyn heeft een behoorlijk oppervlakkig karakter. Ze heeft het IQ van een goudvis en dat betekent dat ze naast het genieten van haar luizenleventje niet zoveel talenten heeft. Maar als je per se karaktereigenschappen wilt: Meri is naïef, gedraagt zich ondanks haar brave uitstraling vaak nogal hooghartig, kan zich ontzettend aanstellen en heeft helaas geen diepgaande, betere kant. Of misschien zit die heel, héél diep verstopt. Daar moet ze zelf ook nog achter komen.

Geschiedenis: Merilyn had altijd alles wat haar hartje begeerde. Haar familie is rijk, welvarend en woont in een enorm landhuis. Eigenlijk heeft Merilyn niet zo'n bijzonder verleden, behalve dat ze enorm verwend is, als kind ging krijsen wanneer ze niet kreeg wat ze wilde en daardoor nogal hoge verwachtingen heeft van het leven.

Familie: Merilyns ouders zijn van adel. Ze heeft ook een broer, Flynn, waar ze niet een heel goede band mee heeft.

Relaties: Merilyn staat op het punt uitgehuwelijkt te worden - waarschijnlijk. Ze had het liefste willen trouwen met haar achterneef de koning. Niet omdat ze smoorverliefd op dit familielid was of zo, maar omdat ze heel graag koningin had willen zijn. Helaas werd deze droom geen werkelijkheid en moet Merilyn elke dag jaloers toekijken hoe Elizan er met haar droomprins (of koning) vandoor is gegaan.

Status: Merilyns vader is de neef van de voormalige koning, waardoor er adellijk bloed door haar aderen stroomt.

Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum