Royal Mess


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Eric Carsten Feaver

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Eric Carsten Feaver op wo okt 21, 2015 10:40 pm

Naam: Eric Carsten Feaver
Leeftijd: 26
Uiterlijk: Eric is 1.84 meter lang. Hij heeft bruine ogen en vrij kort donkerbruin haar dat zo goed als zwart is (maar we zeggen dat het donkerbruin is omdat het gewoon heel erg donkerbruin is en zo).  Over het algemeen draagt hij vrij onopvallende kledij, al is het maar omdat iemand als hij niet even fancy mag zijn als Magnus Bane. Hoewel het wel epic zou zijn.
Karakter: Eric is het type wiens eerste gedachte voornamelijk aan zijn eigen belang zal zijn. Of aan degenen om wie hij echt héél veel geeft, maar tot nu toe is dat beperkt tot zijn hond. (En ja, iemand die zijn hond bedreigt, gaat dood. Dat doe je gewoon niet, oké?) Hij bekijkt de dingen analytisch en is goed in dingen vanuit meerdere aspecten te bekijken vooraleer hij een handelswijze opstelt. Als hij kalm kan blijven dan; zijn temperament en impulsiviteit vormen een combinatie die hem geregeld verbieden die analytische geest verder te zetten in woelige privézaken. Goed punt dan dat hij zich niet makkelijk hecht, toch? Komt bij dat hij een gesloten boek is en nog nooit gehoord heeft van over dingen praten, dus tegen de tijd dat het in hem opkomt om het op volwassen wijze te hebben over zoiets, is het allang teveel en is hij klaar om de eerste de beste te wurgen. (Hij heeft zijn werk goed uitgekozen.)
Hij is wispelturig, wil constant iets anders en hecht bijzonder veel belang aan zijn persoonlijke vrijheid. Niet dat die van anderen hem zozeer boeit, maar dat is niet zijn probleem en zo. Verder is hij hard voor zowel zichzelf als anderen, veeleisend om het zo te noemen. Hij is initiatiefrijk en niet bang om verantwoordelijkheden op zich te nemen.
Geschiedenis: Eric is geboren als tweede zoon van een hertog, wat hem tot minder belangrijk als zijn favoriete broer Lucy. Hij ontpopte zich al snel tot een irritante telg, wat hem nog minder belangrijk maakte. Tegen de tijd dat hij gezien werd als "man", besloot hij vrolijk het enigma dat hij om zichzelf had gewikkeld te omarmen, in te trekken in een eigen huis en alles te doen waar hij toevallig zin in heeft, wat soms een relatie beginnen met een huurmoordenares is en soms iemand vermoorden. Soms is dat een hond adopteren die hem overal naartoe volgt en soms is dat het vuile werk voor een ander opknappen. Zijn familie laat hem over het algemeen met rust en houdt hem niet meer echt in de gaten, zolang hij de familienaam maar niet al te zeer besmeurt, hij niets doet wat zijn familie zou kunnen tegenwerken en hij zo af en toe komt opdraven op officiële dingen. Hier houdt hij zich wonder boven wonder nog aan ook. Wauw.
Familie: Onbelangrijke zoon van een Duke, broer van Lucian die Meri mag huwen. Honestly all the blonde gf's in this fam
Relaties: Eric heeft een vage relatie met Lapire.
Status: Tweede zoon van een Duke én losse zelfstandige in de onderwereld van Athea
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:

Also, zijn hond:
Spoiler:

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum