Royal Mess


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Keira Arielle Williams

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Keira Arielle Williams op di okt 20, 2015 10:02 pm

Naam: Keira Arielle Williams.
Leeftijd: 21
Uiterlijk: Keira geeft veel om haar uiterlijk en dat merk je ook aan haar. Ondanks haar ietwat lugubere baan doet ze altijd haar best om er altijd piekfijn uit te zien, want eh, ja, wat moet je anders? Ze is 1.73 meter en heeft een slanke bouw. Ze heeft bruin haar en blauwe ogen.
Karakter: Keira is behoorlijk perfectionistisch. Ze stelt behoorlijk hoge eisen aan zichzelf, zowel op uiterlijk als op innerlijk vlak. En nu we toch bezig zijn, ook op materieel, maatschappelijk, vestimentair (ja, die mag erbij) en relationeel vlak. Nu haalt ze al haar doelen wel, hoor, ze is volhoudend genoeg om nergens mee te kappen totdat a. het bewezen is dat het haar niet vooruit zal helpen en b. het averechts werkt. En zelfs dan nog. Haar ambitie is groot genoeg om de hele wereld te willen en ja, hoor, ze is bereid daar heel veel te doen.
Ze is een levendige persoonlijkheid, life of the party eigenlijk. Hier komt bij dat Keira, hoe zeg ik dit aardig, veel aandacht nodig heeft, op welke manier dan ook. Als ze zich genegeerd of niet geapprecieerd voelt (codewoord is hier “voelt”; ze durft weleens spoken te zien) reageert ze daar over het algemeen net iets te onredelijk op. Ze kan er écht niet tegen, ja? Ze is avontuurlijk en absoluut niet snel bang, maar ook egocentrisch, trots en jaloers. Ze is ondernemend en niet voor één gat te vangen en oh, kijk toch, dan kan weleens van pas komen in haar branche.
Geschiedenis: Keira’s familie was ooit rijk, maar sindsdien is de familie in verval geraakt. Tegen Keira’s generatie zijn de trotse gewoontes en licht hautaine opvoeding nog altijd in zwang in de familie, maar is het geld eruit. Keira heeft zichzelf afgescheurd van de rest van haar familie; ze hielpen haar gewoon niet vooruit in het leven. Zo is ze via een hóóp omwegen bij de Brotherhood geraakt en nu ja, hier is ze dan. Ta-da.
Familie: Die is er wel, maar daar heeft ze zich van afgescheurd merilyn als keira haar zin krijgt
Relaties: Ze heeft een voornamelijk fysieke relatie met Flynn, maar als het van haar afhing, trouwden ze gelijk. En daar stopt het eigenlijk cry
Status: Huurdmoordenares bij de Brotherhood

Spoiler:
Spoiler:


Spoiler:

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Having a snack [Olivia Williams]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum